Hoe ruikt een puber?

Hoe ruikt een puber?

Dit is een ode aan de mensen tussen tafellaken en servet. Want voor pubers moet je eigenlijk niets anders dan liefde voelen (hoe moeilijk ook soms!). Al was het maar omdat we het zelf ook zijn geweest. Verdwaald tussen groot en klein.

Wat een dappere mensen zijn het eigenlijk die pubers. Ondergedompeld in onzekerheid, vechtend met allerlei tegenstrijdige gevoelens. En toch staan ze iedere dag weer op, uit bed, badkamer in en hup voor de spiegel. De directe confrontatie met zichzelf.

Zie ik er uit zoals het hoort? Ben ik in orde zo?
Is er iets wat ik kan doen om er niet buiten te vallen?
Kleding kloppend? Schoenen die deugen? Haar dat goed zit? ...en dan...

Sprayen! Heel veel sprayen!!

Stinken is namelijk ab-so-luut geen optie. Die fijne onschuldige kindergeur is kwijt en die nieuwe lichaamsgeur is onwennig, vreemd, onvoorspelbaar en vooral heel ongewenst. Gelukkig is er redding uit een bus met spray. Spray die onzekerheid onzichtbaar maakt. Omdat die spray je beloofd dat je de hele dag heerlijk ruikt. En dat daarom anderen je aantrekkelijk vinden.

Tuurlijk spray je dan! Sprayen of je leven er van af hangt!

Terwijl ieder mens eigenlijk het lekkerst ruikt als hij naar zichzelf ruikt.

Gelukkig ontvangen we van de ouders van pubers steeds vaker zeer positieve reacties over de werking van Nuud. Ze ruiken hun pubers niet meer.  Niet de indringende geur van een jong volwassen lijf dat transpireert en niet meer die alles overheersende geur van schijn zekerheid uit een spuitbus. Een aantal moeders beloonden hun pubers zelfs met een parfum of een aftershave als hun kind Nuud ging gebruiken. Een ontzettend slim en lief idee natuurlijk.

Want pubers verdienen onze steun. Ze hebben het lastig genoeg.

Maak er een mooie dag van

X


Andere artikelen