Het voordeel van geurloos...

Het voordeel van geurloos...

Niets is aantrekkelijker dan jij.

Niet een schitterend geproportioneerd lijf dat door het water klieft, niet het paar ogen dat je doordringend zwoel aankijkt en ook niet die perfect klaterende lach in een wolk van wild golvend haar.  Jij bent niet aantrekkelijker als je er net zo uit ziet als de modellen in de gemiddelde deo reclame, jij bent het aller aantrekkelijkst als je ruikt naar jij.

Jij hult je oorspronkelijk namelijk niet in een wolk van wilde limoenen of de geur van onoverwinnelijkheid. Jij hult je van nature in een golf van feromonen. Een stofje dat jouw geur maakt. Je eigen unieke geur. De geur die het beste bij je past. De geur die speciaal voor jou is gemaakt. Door jezelf!

En dat is nogal belangrijk. Sterker nog, je hele toekomst hangt er mee samen. Want uit onderzoek blijkt dat via die feromonen mensen bepalen of ze iemand aantrekkelijk vinden. Vrienden, maar zelfs liefdespartners. Naar het schijnt neemt een ideale partner jouw geur zelfs waar over een afstand van vele kilometers.

Reclamedeo's

Het is dus eigenlijk best wel zonde om jezelf te besproeien met reclame deo’s omdat ze je liefde en aantrekkelijkheid beloven terwijl ze eigenlijk precies het tegenovergestelde doen. Want ineens ruiken we allemaal hetzelfde. Jezelf weg gesprayed achter een muur van onoverwinnelijkheid en wilde limoenen.  Toch zit er voor 99% van de deo’s niets anders op om er een sterke geur aan toe te voegen. Het is namelijk een van de belangrijkste manieren om ook de onaangename geur van transpiratie te maskeren. Best wel belangrijk dus. Want ruiken naar je eigen geur is ok, stinken wil niemand.

Dat is het unieke voordeel van Nuud. Want daarmee heb je een geurloze deo die jou en je feromonen laat stralen zonder je in de steek te laten als je transpireert. Meer jou en minder namaak.

Naast geurloos is Nuud ook zorgeloos. Want Nuud heeft alleen onschuldige ingredienten en en is zo effectief dat het zelfs tot zeven dagen werkt (sporten, douchen, werken, lanterfanteren het maakt allemaal niet uit)

Dus kies voor Nuud, de zorgeloze deo en help ons mee om de wereld oksel voor oksel een beetje eigener te maken.

Maak er een fijne dag van!

X


Andere artikelen