Dankjewel voor het redden van de planeet in 2019 ❤️

Dankjewel voor het redden van de planeet in 2019 ❤️

Het is weer die tijd van het jaar. Stoppen met dit, beginnen met dat of vaker zus of zo. Het eind van het jaar nodigt schijnbaar altijd weer uit tot bewuster leven en het maken van bewustere keuzes. 

Mooi natuurlijk, maar vaak is het knap lastig om je aan die voornemens te houden. Je moet er meestal heel veel voor laten terwijl je er behoorlijk weinig voor terug krijgt. Daarom zijn wij met Nuud begonnen. Een product dat geen offers vraagt terwijl je wel goed bezig bent voor jezelf en de planeet. 

Nuud? Voordelen? Geen offers? Wel voordelen? Voor mij? En de planeet? 

Yep. Met Nuud lossen we namelijk alle problemen op rondom deodorant gebruik. 

Nuud. Een 100% natuurlijke vegan deodorant.

Zonder ingredienten die nu of ooit schadelijk kunnen zijn voor mens, dier of milieu. Geen aluminium, geen zouten, geen parabenen, geen petrolaten en geen dierlijke ingredienten.  

Voornemen 1) Beter zorgen voor lijf en planeet: ☑️

Nuud is super effectief.

Omdat wij geloven dat je alleen duurzame verandering bereikt door mensen een beter alternatief te bieden, hebben we een unieke deo formule ontwikkelt. Deo op basis van micro zilver waardoor je meerdere dagen fris door het leven huppelt terwijl je en effectiever en voordeliger en gebruiksvriendelijker en duurzamer deo gebruikt.  Echt een wondermiddel dus. Lees hier de reviews van onze fans. 

Voornemen 2) Vaker kiezen voor kwaliteit: ☑️

Nuud is super, super geconcentreerd.

Daardoor gebruik je er minder van en is er dus minder productie, transport en verpakking voor nodig. De hoeveelheid deo bussen die we als mensheid per jaar gebruiken zijn schrik-ba-rend en de energie die het kost om ze te maken natuurlijk niet minder. Van Nuud hoef je slechts eens in de zoveel dagen een piepklein beetje te gebruiken (soms slechts eens in de zeven dagen) om volledig fris en geurloos door het leven te gaan. Ondertussen kan je na een keer aanbrengen gewoon meerdere dagen sporten, douchen, slapen, werken en bewegen. 

Voornemen 3) Streven naar een kleinere ecologische footprint: ☑️

Nuud is lief voor de planeet.

Voor iedereen die er op woont en voor moeder aarde zelf. Daarom zit Nuud verpakt in een klein tubetje van suikerriet met daar om heen een doosje van 100% afbreekbaar karton dat we klimaat neutraal versturen. En als er morgen iets waarmee we nog duurzamer zouden kunnen zijn dan doen we dat meteen. Beloofd! 

Voornemen 4) Beter zorgen voor de wereld om me heen: ☑️

Het enige dat jij hoeft te doen is je oksels in de strijd gooien voor een mooiere wereld in 2019. Klik hier om te bestellen. Wij zijn trots op je! ❤️

Maak er een mooi jaar van!

X

Terug naar blog