Reviews

Based on 448 reviews
95%
(426)
4%
(20)
0%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
Nuud voor ons een echte wonder deo

Vaak lijken dingen te mooi om waar te zijn en dat was mijn 1e reactie ook toen ik de werking las op de website van Nuud. Maar met 2 tieners in huis waarvan er 1 ook nog 5 keer per week voetbalt ben je bereid om alles te proberen om de geweldige zweetgeuren en mooie geke vlekken weg te toveren. En na al zoveel geprobeerd te hebben wat absoluut niet werkte dacht ik laat ik Nuud ook maar gewoon proberen, ook al was ik er van overtuigd dat dit ook weer niet zou werken.

En tot mijn grote verbazing werkt het echt😲

Nuud klinkt dus niet alleen waar, het is echt waar want het werkt zoals Nuud belooft.
Ik herken alles wat de andere reviewers zeggen. Minder zweet, geen geur meer, geen gele vlekken meer in de kleding en super zuinig. Wij gebruiken de start tube van 15 ml nu 3 weken met zijn drieen. Mijn zoon die voetbalt heeft nog nooit zo fris geroken. Hij heeft nooit een stinkend trainings tenue meer na de trainingen en ook heerlijke frisse oksels. Ook na het vele douchen blijft het heerlijk fris onder de oksels. Haleluja!! En hij hoeft maar 2 keer per week te smeren. Als het heel warm is soms 3 x.
Mijn dochter die best een behoorlijke indringende zweetgeur heeft en altijd zeik natte oksels heeft en altijd geke vlekken krijgt in haar kleren is zo gelukkig met Nuud. Ze zweet minder, de zweetgeur is compleet verdwenen en haar oksels ruiken heerlijk fris en GEEN gele vlekken meer in haar kleren. Zij smeert om de dag omdat het bij haar een paar dagen duurde voordat ze om de dag kon smerwn. Zij moest echt een beetje detoxen. En nu is ze nog een beetje huiverig dat met het warme weer ze toch gaat stinken. Daarom smeert ze om de dag Maar eigenlijk hoeft ze dat niet te doen.
En bij mij werkt het ook perfect. Ik smeer om de 3-4 dagen een erwtje en ik ruik heerlijk fris en zweet ook veel minder. Voor ons is Nuud echt een wonder deo. We raden het dan ook echt iedereen aan!

Applicable not just for armpits!

I don't sweat a lot, only during the summers I experience a bit discomfort of sweating and smell. I sweat a lot between my nose and upper lip. I'm glad I bought Nuud to try. I can easily apply this above my upper lip, so that part doesn't sweat. I can't deny that it works perfectly. Just a little of product is enough for a big coverage. I use it on my armpits and above my lips. Absolutely amazing! Love it!

Dit werkt super!

Wat een fijn idee om geen chemische deo meer te gebruiken! Beetje bij beetje stap ik over op enkel natuurlijke verzorgingsproducten, dus Nude past perfect in dat plaatje. Met de Starter Pack heb ik ruim acht weken gedaan en ik heb meteen de Smarter Pack gekocht omdat ik zo tevreden ben. Daarnaast heeft Nude een mooie huisstijl en dito verpakking, die ook nog eens afbreekbaar is. Top!

Aanrader!

Ik ben zeer tevreden over het effect van Nude. Geen last meer van geïrriteerde oksels en nare geurtjes. Goed product en ook nog eens een duurzamer alternatief voor normale deo, het is echt een aanrader!

Perfect

Was eerst sceptisch tegenover Nuud deo- heb al zo vaak gehoord hoe perfect een deo werkt om vervolgens teleurgesteld te zijn-werkt niet, snel op , zware fles of tube, duur in gebruik enzo. Maar ik was gelijk tevreden, werkt ECHT-ik ruik nooit meer naar zweet ondanks veel sporten, is in verhouding niet duur omdat ik weinig nodig heb, heel klein tubetje dus makkelijk mee op reis-ik ben zeer tevreden!

Amazing!

Absolutely brilliant product!! Use on my nine year old son. Only need a tiny bit but it’s so so good 10/10!

Super deo!

Werkt perfect! voordat ik nuud gebruikte had ik altijd erg veel last van irritaties van deo's.
Nuud smeert makkelijk, zuinig in gebruik, geen vlekken en geen geur.
doet wat het belooft een echte aanrader!

Nooit meer anders!

Ik gebruik Nuud nu 2 weken en ga nooit meer terug naar normale deo. Geen last van detox gehad, smeer maar 2x per week en ruik altijd fris! Briljant!!
Daarnaast super klantenservice en netjes verpakt.

Fan-tas-tisch

Vanaf augustus gebruik ik Nuud. Ik vind het geweldig! Geen zweetgeur meer, geen zorgen meer. Inmiddels gebruik ik het om de twee dagen. Fijn dat het ook werkt in combinatie met sporten. De neutrale geur is erg fijn, want nu kan ik mijn kleren veel langer dragen. Ik kan het echt iedereen aanraden. Superproduct en ook nog eens mooi verpakt!

Had to give it some time, but now it's perfect!

I thought Nuud didn't work on me and even wrote an email to customer service to help me out. It turned out I needed a little longer to adjust, because I was in a very stressfull period. I have been using it for over a half year now and am really pleased. First I was applying it every day, but now I can do with only a little bit every two days maybe. Love that it's natural and never have to worry anymore if I have packed my deodorant to the gym/a weekend away. Perfect! :)

Geweldig! Nuudcare!

Ik smeer eens per week. Nooit meer last van nare geurtjes. Mijn voeten en oksels altijd geurloos. Super creme, Nuudcare!

Blij met Nuud

Nuud werkt! Het is parfumvrij, zeer zacht voor de huid, je hoeft het niet dagelijks te gebruiken, over de verpakkingsmaterialen is goed nagedacht. Kortom, ik ben helemaal blij met Nuud.

Ik kan niet zonder

Gebruik hem al een jaar lang en ben nog steeds onder de indruk. Kan gewoon niet zonder Nuud. Raad al mijn vrienden het aan.

Happy armpits!

Nuud gebruik ik nu 2,5 maand en ik ben ontzettend tevreden! Ook goed om te weten dat het nog steeds mijn eerste tube is.
In de zomer gebruikte ik de deo 1x in de 3 dagen. Nu het wat frisser is 1x in de 6/7 dagen. Een klein beetje, ter grote van een erwt, is al voldoende! Nuud is een kleine tube. Heel fijn en makkelijk voor op vakanties.

Simpel en effectief

Wat een onzin dacht ik. Maar Nuud werkt echt fantastisch. gebruik het nu eenmaal, smeer 1 a 2x per week. Heerlijk neutrale oksels, geen zweetgeur echt TOP 👍

Blij verrast

Ik was heel sceptisch over dit product maar ben blij verrast over het resultaat. Geen geurtjes en 100% minder geïrriteerde oksels. Het werkte bijna meteen en het resultaat op lange termijn is zelfs nog fijner. Ik raad dit product aan iedereen aan. Wel is het goed om te weten dat je de inhoud een beetje moet kneden voor gebruik zodat de olie en de rest van het mengsel wel goed gemixt zijn.

Werkt super

Het duurde even voordat mijn lichaam eraan gewend raakte. Ik denk dat dit ook kwam doordat ik soms nog gewone deo gebruikte. Nu ik daar helemaal mee gestopt ben, werkt Nuud perfect. Ik smeer het om de dag. Misschien is dat niet eens nodig, maar daar voel ik mij wel het prettigste bij. Ik kan het iedereen aanraden! Ik heb zo'n drie maanden gedaan met de starterpack (15 ml). Nu wordt het pas tijd om een nieuw pakketje te bestellen.

Tube

Jammer dat het niet in stickvorm verkrijgbaar is, in tube blijft de substantie niet goed gemixt en komt de inhoud er verdeeld uit. Verder absoluut de nr 1 tegen geurtjes of overmatig zweten!

Als experiment had ik een tube meegenomen met mijn rondreis door Viet Nam. Ik had goede reviews gelezen over de werking van nuud en bovendien was het compact en licht in gewicht. Perfect voor als je lightweight wilt backpacken en een alternatief wilt gebruiken op normale deodorant. Door de hoge temperaturen en luchtvochtigheid heb ik elke dag getranspireerd als een malle. Ik douchte zeker wel twee keer op een dag. Maar ondanks al het zweten, was het bij mijn oksels geurloos. Iets waar ik normaal wel last van had. Tijdens de reis heb ik nuud wel opnieuw aangebracht na elke douchebeurt. Maar ik deed het vooral voor de geurloze resultaten. Eenmaal terug van vakantie ben ik het blijven gebruiken. Ik zweet nu een stuk minder, ik heb geen last van een geirriteerde huid en de geur is neutraal gebleven (score!). De tube is in totaal ongeveer 3,5 maand meegegaan. Je lichaam moet uiteraard wel even wennen aan het spul, maar als je het gebruik even doorzet, krijg je er veel voor terug. Ik ben er erg blij mee!

Nuud fan!

Zes weken terug begonnen met Nuud omdat ik op zoek was naar een deo die meerdere dagen zou werken en hopelijk wat irritatie zou verminderen. Beetje sceptisch in het begin maar toch al binnen een week erg verrast omdat ik maar 2x per week hoef te smeren! Normaal werkte ik deo al bij na de fietstocht naar werk.. Was wel even wennen om niet iedere ochtend na het douchen iets op te smeren. Geen huidirritatie meer, minder smeren en na dagen pas weer iets van muffigheid ervaren. Had niet verwacht dat dit kon :)

Converted

I've been using Nuud now for over a year and have found it excellent, 5 or 6 days in the height of summer on s menopausal woman...gotta be great! Anyway, hubby needed deo the other day as he's on a week's business trip to Dubai. He messaged me yesterday and said "that deo is brilliant, not a smelly armpit in sight (or smell presumably) for 3 days." So....you have another convert ;)

Een frisse bevalling, say what?! :)

Ik kreeg Nuud tijdens hun actie waar ze 500 zwangere vrouwen een verpakking gaven. Inmiddels ben ik bevallen en heb ik tijdens de bevalling en erna in de kraamweek Nuud gebruikt. Ik ben reuze enthousiast. Die enorme hormonale gebeurtenis en ik hoefde geen deodorant op te doen, want ik stonk niet. Eens in de 3/4 dagen doe ik het op. Heel fijn! Disclaimer: de maanden voor Nuud gebruikte ik al natuurlijke deo’s van andere merken. Hierdoor hoefde ik niet te detoxen van spray deo’s.

Wauw!!

Wat een fan-tas-tisch product! 2 maanden geleden besteld. En kan er alleen maar lovend over zijn. Normale deo vind ik nu juist onprettig ruiken, te chemisch.
Kortom: Nuud = tof

Yesss!

Ik ben er heel blij mee, het vlekt niet, dat vind ik vooral fijn. En het werkt echt wel goed. Ik ben 49 en in de overgang dus heb de hele dag zweetaanvallen en ik ruik mezelf niet. Voorheen met gewone deo wel. Misschien smeer ik te veel of te dik maar na een kleine 4 weken was de tube wel leeg. Doe er iets minder lang mee dan jullie adverteren dus. Maar... Is niet erg met gewone deo had ik dat ook en dit is dan last but not least ook nog eens niet milieu belastend. Ook dat vind ik belangrijk. Kortom ik vind het de beste uitvinding van dit jaar, ben heel blij dat een vriendin me dit heeft aangeraden. Top!

Heel fijn!

Doet wat het beloofd! Zeer belangrijk, geen andere meer voor mij!