Reviews

Based on 455 reviews
95%
(433)
4%
(20)
0%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
Blij, maar pas ná de detox!

Ik lees weinig reacties over detox. Ik heb hier twee weken mee geworsteld. Elke dag gesmeerd voor twee weken. Elke keer na 20 minuten fietsen toch een beetje zweterig geurtje, niet fijn op het werk. Ik twijfelde aan Nuud. Maar ik heb gelukkig toch volgehouden. Na precies 2 weken moet ik zeggen dat ik ook na inspanning geen zweet meer ruik en heb ik zelfs 2,5 dag niet hoeven smeren. Ik ben om. En extra voordeel: geen geiiriteerde oksels meer, de huid is rustig geworden.....ik koop niets anders meer. Let wel op met oud zweet in kleding, die wordt overgedragen op je oksels en daardoor ruik je alsnog onfris.

Werkt echt

Nuud werkt echt. Voorheen rook ik regelmatig naar zweet, ondanks schone kleding, oksels wassen en deodorant. Nu ruik ik niet meer naar zweet.
Na een aantal dagen (weet niet precies hoeveel, dag of 5/6 denk ik) merk ik dat het minder goed werkt en smeer ik opnieuw.
Ook wanneer je je oksel onthaart of wast tussendoor blijft het werkzaam.

Daarnaast had ik afgelopen weken een probleem met mijn bestelling. Supergoede klantenservice die snel en vriendelijk reageren en het probleem meteen opgelost hebben.

Doet wat het belooft

Gebruik Nuud nu 4 weken. Eigenlijk geen last gehad van de ' detox' het sloeg gelijk aan. Resultaat: je oksel ruikt nergens naar. Ik had niet echt last van zweetlucht voor ik overstapte, maar nu dus ook geen deolucht meer. En oksels zijn eigenlijk altijd volkomen droog. Smeer om de 2 a 3 dagen. En heel netjes: 1e bestelling was niet aangekomen, Nuud heeft zonder gezeur nogmaals verzonden. Ik ga definitief over, erg tevreden. Mijn puber gebruikt het ook voor de klamme handjes, dat werkt ook 👍

Fan fan fan!

Hier word je blij van. Echt! Je moet wel even door een paar dagen detox heen naar daarna is het nooit meer een zweetlucht! Geweldig product. Zelfs mijn pubers heb ik aan de Nuud, en geloof me, dat wil je. 😉😍
En laatst zelfs mijn stiefmoeder in de overgang de tip gegeven en die zweert er nu ook bij. Echt top spul!

Heel, heel blij mee!

Twee maanden geleden ben ik gestart met Nuud. De eerste twee weken vond ik het erg spannend, zou ik stiekem niet toch naar zweet ruiken? Ik controleerde het regelmatig. De eerste week heb ik om de 1 à 2 dagen gesmeerd. Daarna had ik het vertrouwen om er een extra dag tussen te laten en nu, na twee maanden, smeer ik het nog maar twee keer per week. Nuud is geurloos, het vlekt niet, ik ben er superblij mee!

Amazing!

You have to get used to it at first but works very good! Have been using it for over a year now and I can’t go without

Altijd frisse oksels, geen vlekken meer, topproduct!

Superfijne deo! Ik smeer het 2x per week op en ruik nooit meer naar zweet. Ik heb maar een erwtje per oksel nodig en doe daardoor heel lang met deze deo. Het geeft helemaal geen vlekken, mijn kleren gaan nu langer mee. Ook fijn dat je na het smeren meteen je kleren aan kunt trekken, het trekt meteen in. Het werkt bij mij het beste als ik het opsmeer als mijn oksel goed droog is. Ook fijn dat je je eigen parfum goed kunt dragen, omdat je deo geen geurtje heeft. Het blijft gek dat ik nu een weekend weg kan zonder deo mee te nemen. Ga nooit meer iets anders gebruiken, het is zo fijn! Het is misschien even wennen, maar echt een aanrader.

Nuud voor ons een echte wonder deo

Vaak lijken dingen te mooi om waar te zijn en dat was mijn 1e reactie ook toen ik de werking las op de website van Nuud. Maar met 2 tieners in huis waarvan er 1 ook nog 5 keer per week voetbalt ben je bereid om alles te proberen om de geweldige zweetgeuren en mooie geke vlekken weg te toveren. En na al zoveel geprobeerd te hebben wat absoluut niet werkte dacht ik laat ik Nuud ook maar gewoon proberen, ook al was ik er van overtuigd dat dit ook weer niet zou werken.

En tot mijn grote verbazing werkt het echt😲

Nuud klinkt dus niet alleen waar, het is echt waar want het werkt zoals Nuud belooft.
Ik herken alles wat de andere reviewers zeggen. Minder zweet, geen geur meer, geen gele vlekken meer in de kleding en super zuinig. Wij gebruiken de start tube van 15 ml nu 3 weken met zijn drieen. Mijn zoon die voetbalt heeft nog nooit zo fris geroken. Hij heeft nooit een stinkend trainings tenue meer na de trainingen en ook heerlijke frisse oksels. Ook na het vele douchen blijft het heerlijk fris onder de oksels. Haleluja!! En hij hoeft maar 2 keer per week te smeren. Als het heel warm is soms 3 x.
Mijn dochter die best een behoorlijke indringende zweetgeur heeft en altijd zeik natte oksels heeft en altijd geke vlekken krijgt in haar kleren is zo gelukkig met Nuud. Ze zweet minder, de zweetgeur is compleet verdwenen en haar oksels ruiken heerlijk fris en GEEN gele vlekken meer in haar kleren. Zij smeert om de dag omdat het bij haar een paar dagen duurde voordat ze om de dag kon smerwn. Zij moest echt een beetje detoxen. En nu is ze nog een beetje huiverig dat met het warme weer ze toch gaat stinken. Daarom smeert ze om de dag Maar eigenlijk hoeft ze dat niet te doen.
En bij mij werkt het ook perfect. Ik smeer om de 3-4 dagen een erwtje en ik ruik heerlijk fris en zweet ook veel minder. Voor ons is Nuud echt een wonder deo. We raden het dan ook echt iedereen aan!

Applicable not just for armpits!

I don't sweat a lot, only during the summers I experience a bit discomfort of sweating and smell. I sweat a lot between my nose and upper lip. I'm glad I bought Nuud to try. I can easily apply this above my upper lip, so that part doesn't sweat. I can't deny that it works perfectly. Just a little of product is enough for a big coverage. I use it on my armpits and above my lips. Absolutely amazing! Love it!

Dit werkt super!

Wat een fijn idee om geen chemische deo meer te gebruiken! Beetje bij beetje stap ik over op enkel natuurlijke verzorgingsproducten, dus Nude past perfect in dat plaatje. Met de Starter Pack heb ik ruim acht weken gedaan en ik heb meteen de Smarter Pack gekocht omdat ik zo tevreden ben. Daarnaast heeft Nude een mooie huisstijl en dito verpakking, die ook nog eens afbreekbaar is. Top!

Aanrader!

Ik ben zeer tevreden over het effect van Nude. Geen last meer van geïrriteerde oksels en nare geurtjes. Goed product en ook nog eens een duurzamer alternatief voor normale deo, het is echt een aanrader!

Perfect

Was eerst sceptisch tegenover Nuud deo- heb al zo vaak gehoord hoe perfect een deo werkt om vervolgens teleurgesteld te zijn-werkt niet, snel op , zware fles of tube, duur in gebruik enzo. Maar ik was gelijk tevreden, werkt ECHT-ik ruik nooit meer naar zweet ondanks veel sporten, is in verhouding niet duur omdat ik weinig nodig heb, heel klein tubetje dus makkelijk mee op reis-ik ben zeer tevreden!

Amazing!

Absolutely brilliant product!! Use on my nine year old son. Only need a tiny bit but it’s so so good 10/10!

Super deo!

Werkt perfect! voordat ik nuud gebruikte had ik altijd erg veel last van irritaties van deo's.
Nuud smeert makkelijk, zuinig in gebruik, geen vlekken en geen geur.
doet wat het belooft een echte aanrader!

Nooit meer anders!

Ik gebruik Nuud nu 2 weken en ga nooit meer terug naar normale deo. Geen last van detox gehad, smeer maar 2x per week en ruik altijd fris! Briljant!!
Daarnaast super klantenservice en netjes verpakt.

Fan-tas-tisch

Vanaf augustus gebruik ik Nuud. Ik vind het geweldig! Geen zweetgeur meer, geen zorgen meer. Inmiddels gebruik ik het om de twee dagen. Fijn dat het ook werkt in combinatie met sporten. De neutrale geur is erg fijn, want nu kan ik mijn kleren veel langer dragen. Ik kan het echt iedereen aanraden. Superproduct en ook nog eens mooi verpakt!

Had to give it some time, but now it's perfect!

I thought Nuud didn't work on me and even wrote an email to customer service to help me out. It turned out I needed a little longer to adjust, because I was in a very stressfull period. I have been using it for over a half year now and am really pleased. First I was applying it every day, but now I can do with only a little bit every two days maybe. Love that it's natural and never have to worry anymore if I have packed my deodorant to the gym/a weekend away. Perfect! :)

Geweldig! Nuudcare!

Ik smeer eens per week. Nooit meer last van nare geurtjes. Mijn voeten en oksels altijd geurloos. Super creme, Nuudcare!

Blij met Nuud

Nuud werkt! Het is parfumvrij, zeer zacht voor de huid, je hoeft het niet dagelijks te gebruiken, over de verpakkingsmaterialen is goed nagedacht. Kortom, ik ben helemaal blij met Nuud.

Ik kan niet zonder

Gebruik hem al een jaar lang en ben nog steeds onder de indruk. Kan gewoon niet zonder Nuud. Raad al mijn vrienden het aan.

Happy armpits!

Nuud gebruik ik nu 2,5 maand en ik ben ontzettend tevreden! Ook goed om te weten dat het nog steeds mijn eerste tube is.
In de zomer gebruikte ik de deo 1x in de 3 dagen. Nu het wat frisser is 1x in de 6/7 dagen. Een klein beetje, ter grote van een erwt, is al voldoende! Nuud is een kleine tube. Heel fijn en makkelijk voor op vakanties.

Simpel en effectief

Wat een onzin dacht ik. Maar Nuud werkt echt fantastisch. gebruik het nu eenmaal, smeer 1 a 2x per week. Heerlijk neutrale oksels, geen zweetgeur echt TOP 👍

Blij verrast

Ik was heel sceptisch over dit product maar ben blij verrast over het resultaat. Geen geurtjes en 100% minder geïrriteerde oksels. Het werkte bijna meteen en het resultaat op lange termijn is zelfs nog fijner. Ik raad dit product aan iedereen aan. Wel is het goed om te weten dat je de inhoud een beetje moet kneden voor gebruik zodat de olie en de rest van het mengsel wel goed gemixt zijn.

Werkt super

Het duurde even voordat mijn lichaam eraan gewend raakte. Ik denk dat dit ook kwam doordat ik soms nog gewone deo gebruikte. Nu ik daar helemaal mee gestopt ben, werkt Nuud perfect. Ik smeer het om de dag. Misschien is dat niet eens nodig, maar daar voel ik mij wel het prettigste bij. Ik kan het iedereen aanraden! Ik heb zo'n drie maanden gedaan met de starterpack (15 ml). Nu wordt het pas tijd om een nieuw pakketje te bestellen.

Tube

Jammer dat het niet in stickvorm verkrijgbaar is, in tube blijft de substantie niet goed gemixt en komt de inhoud er verdeeld uit. Verder absoluut de nr 1 tegen geurtjes of overmatig zweten!