Hoe onschuldig is volkomen onschuldig?

 

 

Producten die je dagelijks op je lichaam aanbrengt mogen nooit een gevaar vormen voor je gezondheid of de wereld om ons. Daarom bevat Nuud alleen ingrediënten die zo veilig, onschuldig en onschadelijk mogelijk zijn. Dit doen we door te investeren in de beste oplossingen. 

In veel gevallen heb je 150ml deo per maand nodig en daarmee voorkom je niet de bron van transpiratiegeur. Met Nuud gebeurt dit wel, en heb je met 15ml per 6 weken voldoende, dat is dus al 14 keer minder. Het gevolg is dat je minder aanbrengt op je lichaam, er minder van gemaakt hoeft te worden en er minder verscheept hoeft te worden. Het aanpakken van de bron en het zorgen voor een zo geconcentreerd mogelijke formule heeft dus veel voordelen, voor lichaam en milieu.

Als actieve stof gebruikt Nuud zilver, geen nanozilver maar micro zilver, dat bacteriegroei op natuurlijke wijze afremt, en dat bovendien gecertificeerd is. Daarnaast kiezen we voor een tube vervaardigd uit suikerriet, een doosje gemaakt van ongebleekt FSC karton en verzenden we klimaat neutraal. En natuurlijk kan alles altijd beter, daar werken we iedere dag met veel plezier aan! Meer weten? Ga dan naar onze FAQ-pagina.