Hoe effectief is super effectief?

 

 

 

 

Met Nuud blokkeer je de poriën in de oksel niet, dus je natuurlijke transpiratie huishouding wordt niet verstoord. In plaats van de geur van transpiratie te verbloemen met toegevoegd parfum voorkomt Nuud transpiratiegeur door het bij de bron aan te pakken.

Hoe dit werkt? Bepaalde bacteriën veroorzaken door het afscheiden van boterzuur de typische geur van transpiratie. Door deze bacteriën te remmen voorkom je transpiratiegeur. Gemiddeld breng je Nuud eens in de 3 dagen aan en doe je met onze kleinste tube al 6 tot 7 weken toe. Als je dan bedenkt dat daar slechts 15ml zit begrijp je waarom wij Nuud super effectief noemen!

Wil je meer weten over Nuud? Ga dan naar FAQ-pagina.

bestel nuud hier

altijd gratis verzending

In elke tube zit dezelfde natuurlijke, effectieve nuud crème. De anti-odorant crème laat geen vlekken achter op je kleding en trekt snel in. Nuud is super geconcentreerd dus je hebt echt maar erwtje nodig per keer. Gemiddeld heb je dan drie dagen frisse oksels; de nuud crème verstopt je poriën niet, maar laat ze vrij ademenen.

Nooit Zonder
nuud Service

Gewoon een service die precies doet wat z’n naam belooft: zorgen dat jij nooit zonder nuud zit; jij ontvangt precies de juiste hoeveelheid nuud op het juiste moment thuis. En het is ook nog eens veel betere deal dan elke keer een los tubetje kopen:

Vanaf

€4,99 p/m