Hoe effectief is super effectief?

 

 

 

 

Met Nuud blokkeer je de poriën in de oksel niet, dus je natuurlijke transpiratie huishouding wordt niet verstoord. In plaats van de geur van transpiratie te verbloemen met toegevoegd parfum voorkomt Nuud transpiratiegeur door het bij de bron aan te pakken.

Hoe dit werkt? Bepaalde bacteriën veroorzaken door het afscheiden van boterzuur de typische geur van transpiratie. Door deze bacteriën te remmen voorkom je transpiratiegeur. Gemiddeld breng je Nuud eens in de 3 dagen aan en doe je met onze kleinste tube al 6 tot 7 weken toe. Als je dan bedenkt dat daar slechts 15ml zit begrijp je waarom wij Nuud super effectief noemen!

Wil je meer weten over Nuud? Ga dan naar FAQ-pagina.

Bestel nuud hier

Omdat het #ConsciousBlackFriday is, krijg je bij aankoop 30% korting bij Smyle. Smyle maakt tandverzorgingsproducten die heel veel beter zijn voor de planeet dan gewone tandpasta en borstels. Hoe werkt ’t? Koop hier nuud, dan sturen we je een kortingscode toe in je orderbevestiging en die kun je gebruiken op de Smyle-website.

Deze promotie eindigt op zondag 29 november om 23:59 CET

Nooit zonder nuud service

Gewoon een service die precies doet wat z’n naam belooft: zorgen dat jij nooit zonder nuud zit; jij ontvangt precies de juiste hoeveelheid nuud op het juiste moment thuis.

En het is ook nog eens veel betere deal dan elke keer een los tubetje kopen:

Ben je geïnteresseerd?

zeker!