Reviews

Based on 429 reviews
95%
(407)
5%
(20)
0%
(2)
0%
(0)
0%
(0)

Als experiment had ik een tube meegenomen met mijn rondreis door Viet Nam. Ik had goede reviews gelezen over de werking van nuud en bovendien was het compact en licht in gewicht. Perfect voor als je lightweight wilt backpacken en een alternatief wilt gebruiken op normale deodorant. Door de hoge temperaturen en luchtvochtigheid heb ik elke dag getranspireerd als een malle. Ik douchte zeker wel twee keer op een dag. Maar ondanks al het zweten, was het bij mijn oksels geurloos. Iets waar ik normaal wel last van had. Tijdens de reis heb ik nuud wel opnieuw aangebracht na elke douchebeurt. Maar ik deed het vooral voor de geurloze resultaten. Eenmaal terug van vakantie ben ik het blijven gebruiken. Ik zweet nu een stuk minder, ik heb geen last van een geirriteerde huid en de geur is neutraal gebleven (score!). De tube is in totaal ongeveer 3,5 maand meegegaan. Je lichaam moet uiteraard wel even wennen aan het spul, maar als je het gebruik even doorzet, krijg je er veel voor terug. Ik ben er erg blij mee!

Nuud fan!

Zes weken terug begonnen met Nuud omdat ik op zoek was naar een deo die meerdere dagen zou werken en hopelijk wat irritatie zou verminderen. Beetje sceptisch in het begin maar toch al binnen een week erg verrast omdat ik maar 2x per week hoef te smeren! Normaal werkte ik deo al bij na de fietstocht naar werk.. Was wel even wennen om niet iedere ochtend na het douchen iets op te smeren. Geen huidirritatie meer, minder smeren en na dagen pas weer iets van muffigheid ervaren. Had niet verwacht dat dit kon :)

Converted

I've been using Nuud now for over a year and have found it excellent, 5 or 6 days in the height of summer on s menopausal woman...gotta be great! Anyway, hubby needed deo the other day as he's on a week's business trip to Dubai. He messaged me yesterday and said "that deo is brilliant, not a smelly armpit in sight (or smell presumably) for 3 days." So....you have another convert ;)

Een frisse bevalling, say what?! :)

Ik kreeg Nuud tijdens hun actie waar ze 500 zwangere vrouwen een verpakking gaven. Inmiddels ben ik bevallen en heb ik tijdens de bevalling en erna in de kraamweek Nuud gebruikt. Ik ben reuze enthousiast. Die enorme hormonale gebeurtenis en ik hoefde geen deodorant op te doen, want ik stonk niet. Eens in de 3/4 dagen doe ik het op. Heel fijn! Disclaimer: de maanden voor Nuud gebruikte ik al natuurlijke deo’s van andere merken. Hierdoor hoefde ik niet te detoxen van spray deo’s.

Wauw!!

Wat een fan-tas-tisch product! 2 maanden geleden besteld. En kan er alleen maar lovend over zijn. Normale deo vind ik nu juist onprettig ruiken, te chemisch.
Kortom: Nuud = tof

Yesss!

Ik ben er heel blij mee, het vlekt niet, dat vind ik vooral fijn. En het werkt echt wel goed. Ik ben 49 en in de overgang dus heb de hele dag zweetaanvallen en ik ruik mezelf niet. Voorheen met gewone deo wel. Misschien smeer ik te veel of te dik maar na een kleine 4 weken was de tube wel leeg. Doe er iets minder lang mee dan jullie adverteren dus. Maar... Is niet erg met gewone deo had ik dat ook en dit is dan last but not least ook nog eens niet milieu belastend. Ook dat vind ik belangrijk. Kortom ik vind het de beste uitvinding van dit jaar, ben heel blij dat een vriendin me dit heeft aangeraden. Top!

Heel fijn!

Doet wat het beloofd! Zeer belangrijk, geen andere meer voor mij!

Super fijn

Geen huid irritaties meer in de oksel, geen vlekken in de kleding, het is een zegen!
Ik ben fan en ga mijn vriendinnen er ook mee verblijden:))

On-ge-loof-lijk

Soms klinken dingen te mooi om waar te zijn, maar met Nuud is het dus gewoon WEL waar: alles wat de andere reviewers zeggen herken ik. Minder zweet, geen geur meer, super zuinig. Ik gebruik wekelijks (!) twee erwtjes voor m'n oksels en dat is gewoon genoeg, hallelujah. En het milieuneutrale aspect van het geheel maakt het echt zo perfect... Wondermiddel.

Beste deo ooit!

Jaaaaaaaaa ik ben ook inmiddels verslaafd aan Nuud!! Net als mijn dochter v bijna 11 die voor t eerst deo nodig had en Nuud als 1e deo in haar leven gebruikt! Geweldige deo, super in gebruik, werkt als een tierelier, en t idee dat alles natuurlijk is en zelfs tube afbreekbaar is geeft extra goed gevoel! Heb al minstens 5 andere personen/nieuwe gebruikers aangeleverd want IEDEREEN gun ik Nuud!!!!!

Fantastisch!

Voor ik Nuud gebruikte, had ik veel last van zweet en de geur was niet te harden. Hoe meer deo, hoe groter het probleem. Nu ik Nuud gebruik, zweet ik minder èn het stinkt niet meer. Ik voel me er zo goed bij dat ik nooit meer wat anders ga gebruiken! Topspul!

Changed my life

NUUD is amazing! I have a though job at a carwash so imagine the swear I produce. By using NUUD twice a week, my armpits stay dry and no more smelt odour! No more shame. I love this product so much. Thank you NUUD

No smell, No irritation

Echt een top product! Sinds ik gestart ben met nuud te gebruiken (4 maand geleden) heb ik geen irritatie of uitgedroogde oksels meer. Daarnaast is het geurloos dus geen vieze chemische deo geur. En mijn zweet is ook volledig geurloos! Ik gebruik het om de 2 à 3 dagen en werkt prima zelfs bij sporten of een hitte golf! Weg stress voor onaangename geurtjes op warme dagen! Voor mij niets anders meer.

Awesome

Didn't expect this to work so well! Even during the recent heat wave, with swimming, exersizing and everything, it was still effective. I've been using it for about a month and apply it every 2-3 days. Would definitely recommend!

Geweldig voor het hele gezin

We gebruiken het inmiddels allemaal, zelfs onze puberzoon (ondanks het roze tubetje). Zelf gebruik ik het sinds een paar weken ook op mijn voeten omdat blote voeten in pumps nog wel eens voor een zweetlucht kon zorgen. We zijn er allemaal erg blij mee!

Prima product

Ik was super enthousiast voordat ik met Nuud begon.. En de deo smeert fijn, laat geen vlekken achter en de eerst dag stinken mijn oksels niet. Maar helaas gaan bij mij op de tweede dag mijn oksels alweer ruiken. En moet ik de derde dag Echt weer smeren. Conclusie: prima, maar had er net iets meer van gehoopt.

Beste deo ever

Sinds vorig jaar gebruik ik Nuud. Wat een fijne deo! Mijn oksels ruiken altijd neutraal. Actief of in ruststand, Nuud werkt. Ook fijn is dat Nuud zelf ook geurloos is.

Weg met de zweetgeur!

Het helpt bij mij echt super goed tegen de zweetgeur! Ik gebruik het product zelfs maar om de 5 à 6 dagen en zelfs dan nog helpt het!

Fijn

Werkt heel fijn en doet precies wat het zegt dat het doet!

Get Nuud!

Ik was eerst wat sceptisch, omdat het toch even duurde voor m'n lichaam zich aanpaste. Ik gebruik Nuud nu een maand of 3-4 en ben su-per tevreden. Ik smeer 2x per week en zweet wel, maar merk geen stinkende geurtjes. Begin je net met Nuud, geef je lichaam dus eventjes tijd om te detoxen, voor je het afschrijft. Bij mij duurde het toch zeker 1-2 maand om volledig aan te passen. Maar al bij al was het het wachten volledig waard. Nog steeds bezig aan m'n eerste (kleine) tube. Zalig!

My second review

You know when you need to have an operation and you are not allowed to have a shower for a few days? Well when using Nuud, no problem. No air conditioning in the hospital and no shower: no problem. My favourite product ever. After surgery and laying about for a few days, cool as a cucumber. Whatever you do, do take your Nuud in case of hospitalization.

top spul

via een vriendin ontdekt en nu helemaal om. Net maar weer wat tubes besteld want mijn man en kinderen (18/20) zijn ook heel enthousiast.

Perfect!

Ik gebruik Nuud nu 2 maanden en het werkt perfect! Ik ruik geen zweetgeur meer! Mijn probeertube is nog steeds niet leeg, ondanks dat ik de eerste 3 weken om de dag smeerde. Mijn smeerfrequentie is nu om de 3 dagen. Ik kwam er ook achter dat de tips echt belangrijk zijn om in acht te nemen. De detox duurde bij mij 3 weken. Even snel Nuud testen is er dus niet bij! Na de hoge temperaturen van afgelopen weekend weet ik dat Nuud onder alle omstandigheden werkt!

SuperNUUD!

Ik ben zo fan van NUUD dat ik het kado geef aan anderen, dan kunnen ze niet anders dan ook verliefd worden op dit geweldige product! En warempel dat gebeurt dus ook... Het werkt ook geweldig op de puberokseltjes van mijn zoon, en die kan stinken joh! Wij gebruiken het ondertussen ook al ruim een jaar en zullen dit blijven doen, echt hier kan mijn zelf gemaakte niet tegenop!

Dus twijfel je, niet doen, gewoon proberen!

Tevreden, maar na een jaar nog aan het stoeien met de frequentie...

Tevreden met Nuud! Ik gebruik het nu ruim een jaar, maar ik ben nog wel aan het stoeien met de frequentie! Als ik zweet, dan is het ook onder mijn oksels dus dat maakt al dat ik echt om de dag moet smeren en dan nog in de gaten moet houden hoe het staat met mijn geur ;-)
Als ik op een dag dan ook nog een spannend gesprek te voeren heb of meer stress ervaar dan anders, dan breekt mijn geur rustig door Nuud heen. Dan maakt het niet uit wanneer ik het erop gesmeerd heb.