Reviews

Based on 408 reviews
95%
(387)
5%
(20)
0%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Fijn

Werkt heel fijn en doet precies wat het zegt dat het doet!

Perfect!

Ik gebruik Nuud nu 2 maanden en het werkt perfect! Ik ruik geen zweetgeur meer! Mijn probeertube is nog steeds niet leeg, ondanks dat ik de eerste 3 weken om de dag smeerde. Mijn smeerfrequentie is nu om de 3 dagen. Ik kwam er ook achter dat de tips echt belangrijk zijn om in acht te nemen. De detox duurde bij mij 3 weken. Even snel Nuud testen is er dus niet bij! Na de hoge temperaturen van afgelopen weekend weet ik dat Nuud onder alle omstandigheden werkt!

SuperNUUD!

Ik ben zo fan van NUUD dat ik het kado geef aan anderen, dan kunnen ze niet anders dan ook verliefd worden op dit geweldige product! En warempel dat gebeurt dus ook... Het werkt ook geweldig op de puberokseltjes van mijn zoon, en die kan stinken joh! Wij gebruiken het ondertussen ook al ruim een jaar en zullen dit blijven doen, echt hier kan mijn zelf gemaakte niet tegenop!

Dus twijfel je, niet doen, gewoon proberen!

Tevreden, maar na een jaar nog aan het stoeien met de frequentie...

Tevreden met Nuud! Ik gebruik het nu ruim een jaar, maar ik ben nog wel aan het stoeien met de frequentie! Als ik zweet, dan is het ook onder mijn oksels dus dat maakt al dat ik echt om de dag moet smeren en dan nog in de gaten moet houden hoe het staat met mijn geur ;-)
Als ik op een dag dan ook nog een spannend gesprek te voeren heb of meer stress ervaar dan anders, dan breekt mijn geur rustig door Nuud heen. Dan maakt het niet uit wanneer ik het erop gesmeerd heb.

wat een opluchting!

al sinds mijn pubertijd last van minder welriekende oksels, niet overmatig zweten maar wel een sterke geur. Al ontelbaar dingen geprobeerd... Nuud werkt!! Toevallig getest in de eerste hittegolf van het jaar dus ik wou nog wat door de vingers zien, maar niet nodig! Vanaf dag 1 fantastisch! Vanaf dag 5 formidabel (je lichaam moet blijkbaar inderdaad een beetje wennen). ik ben verkocht!

Het enige nadeel aan Nuud is dat de tubekes zo klein zijn, dat ik ze kwijt geraak voor ik ze opgebruikt heb

Kan niet meer zonder NUUD

Vanaf mei 2018 gebruik ik NUUD. Ik kan niet meer zonder!! Dit is de perfecte oplossing voor een deodorant maar dan zonder een geurtje! Ik wil niet meer anders! Eindelijk vrij van de nare geurtjes waar ik vaak last van had.
Bedankt NUUD!!!

Jeuk

Ik krijg er veel jeuk v na een poos gebruik. Ik ben waarschijnlijk allergisch voor iets wat daarin zit. Wat zijn de ingrediënten?

Super!

Ik gebruik nuud al meer dan een jaar en ben meer dan tevreden. Geen dikke gele vlekken meer in je t-shirts en belangrijker: ik stink niet meer. Terwijl ik altijd echt een flinke zweter ben geweest. Daarnaast doe ik echt maaaaaanden met een tube, beter voor het milieu. Win win win.

Geweldig!!

Wat een uitvinding! Met een druppel begonnen eerste paar keer om de drie a vier dagen, inmiddels om de 6 a 7 dagen een druppel is echt voldoende. O ja ik werk hard, sport veel, douche zeer regelmatig ;-) Werkt perfect, absolute aanrader.

Ongeloofelijk!

Het werkt echt.
Om de 3 dagen smeren en gewoon elke dag wassen.
Wel is het zo dat er geen lekker geurtje aanzit, maar stinken doe je ook niet.
Prima spul, probeer en je zult zien.

Super!

Vroeger veel gestoeid met die chemische niet-zweten deo's. Prikkende oksels, rode bultjes en stopdagen nodig, omdat het zweet er anders doorheen brak. Het leek me ook niet echt gezond om je oksels 'dicht te plakken' zodat je niet meer zweet. Inmiddels al ruim een jaar aan de Nuud en ik wil nooit meer zonder. Het werkt super, je stinkt nooit meer naar zweet, geen geïrriteerde oksels en geen vlekken in je kleren. Je zweet nog wel, maar dat vind ik wel zo gezond. En gek genoeg zweet ik nu minder dan met normale deo.
Ik vind het ook fijn dat het zonder geur is, dan vloekt het ook niet met de geur van je doucheschuim of parfum.

I love it!

Gemaskeerde zweetluchtjes, verstopte en pijnlijke talgklieren, zo was mijn pubertijd en volwassen leven. Maar nu heb ik Nuud, en het werkt voor mij! Ik smeer 2 tot 3 keer per week. Ik bespaar op én de prijs van de deodorant én de was én nieuwe kleding! 2x per dag een schoon shirt of blouse aantrekken is verleden tijd! Nu moet ik een ander excuus verzinnen om kleding te kopen.
Ik ben zo blij dat ik Nuud heb besteld, voor mij geen andere deodorant meer. Dag veel wassen, dag veel omkleden. Hallo mooie schone en frisse oksel, hallo geldbespraren! Ik ben verliefd, op Nuud.

Geen geur!

Geen nare geurtjes in vergelijking met de 'reguliere' deodorant
Ideaal!

Het werkt echt!

Bij mij duurde de detox wel een tijdje maar uiteindelijk merk je echt dat het gaat werken. Ik doe ook al meer dan 6 weken met de eerste tube!

Werkt echt

De eerste natuurlijke Deo die werkt. Je hebt maar een klein beetje nodig en ruikt de hele dag geen vieze zweetlucht

Amazing - won't go back

To be fair, I tried nuud already 1 year ago, and it didn't work. I figured it was just one of those overhyped products and I dunked it in the trash (cringe). I used normal deodorants after that, but they didn't really work either and made me feel unclean. So I wanted to give nuud another shot - and I'm so glad I did.

What was different now was that I had cleaner clothes. Hear me out: nuud doesn't work if your shirts have the sweat scent "baked" into them. I have one shirt that had this stink and it was the only shirt that nuud didn't work with. The solution is super easy though: let it soak in vinegar for a few hours, throw it in the washing machine and boom, as new.

Nuud just fricking works, dude. I still sweat, but I don't smell. I almost forgot what my sweat smells like. I don't apply it often at all, maybe 1-2x a week? I often forget about it. I have had the same tube since - I just checked - NOVEMBER?! And it's end of April now, and far from empty! I got at least another month in this little guy. It feels cleaner, too: you don't have that deodorant residue that normal deodorants have, because you have to only use so little. Plus, I love that it has no scent. It won't clash with my perfume.

There's nothing not to love about this. Read up on how to use it, and enjoy your smell-free life.

superblij mee

Zelfs vlak na het douchen stonk ik nog en gewone deo hielp niet eens. Sinds ik Nuud gebruik is het weg en het werd ook steeds minder erg. Hoef het zelfs nog amper te gebruiken. Toen kreeg mn zoon ook last van diezelfde stank en heb ik ook gezegd dat die Nuud moet gebruiken en het is gelijk weg. Hij vindt Nuud dan zelf niet zo lekker ruiken, maar je kan natuurlijk altijd nog een luchtje eroverheen doen. Nuud neutraliseert meer de geur dan dat er een lekker luchtje aan zit, maar je hebt dan wel heel veel minder van die chemische troep nodig. Ik gebruik het helemaal niet meer, zo onnodig.

Na twee weken gebruik

Na alle recensies was ik om! Maar helaas ben ik tot noch toe niet tevreden. Waar ik met een sanex deo de hele dag fris rook heb ik dat met nuud helaas niet. Ik probeerde het eerst om de dag te gebruiken, maar inmiddels smeer ik toch elke dag en na een dag gemiddeld intensief bezig te zijn ruik ik helaas naar zweet. En dat terwijl ik daar normaal geen last van heb. Wellicht moet mijn huid wennen aan nuud deo, en ik geef niet zomaar op. Maar mijn ervaring is dus minder positief. Ik hoop dat het bij mij net zo goed gaat werken als bij andere tevreden klanten!

15 ml = 4 maanden

Ik deed net mijn 2e bestelling en zag tot mijn verbazing dat ik mijn starterstube 4 maanden gebruikt heb. Fantastisch product! Na de gewenning steeds frisse oksels met een klein erwtje zalf onder elke arm, gemiddeld om de 4 dagen.

Ik ben 47 en hen al tig deo's geprobeerd. Met Nuud is mijn zoektocht geëindigd. Geen geurtjes meer!! Eindelijk een deo due doet wat hij beloofd!

Gewelidig!

Met het eerste smarter pack 7 maanden gedaan samen met mijn puber dochter (13 jaar). Zij smeert 1x in de week, ik 2á3x in de week. Het werkt echt super goed! Wel goed opletten dat je geen oude kleding aantrekt waar al zweetgeur inzit (kleding van voordat ik Nuud gebruikte).

Een echte aanrader!

De eerste keer dat ik dit 'kleine' tubetje ontving had ik mijn twijfels. Maar het is zo zuinig in gebruik en zo effectief, nog los van het feit dat het geen enkele schadelijke stof bevat, dat ik het iedereen kan aanbevelen.

Nuud werkt!! Love it!!

Ik vind het perfect werken. Mijn man is ook begonnen Nuud te gebruiken nadat zijn deodorant niet meer optimaal werkte (hij heeft vele producten geprobeerd...) hij is zeer tevreden met Nuud en wil geen andere deodorant. Een dagje Nuud overslaan kan ook prima (ook voor mijn man), Nuud blijft werken, zeer betrouwbaar. Een kleine druppel is voldoende voor beide oksels in mijn geval, zo gaat een tubetje lang mee. Een aanrader! Love it!

Geur is weg

Ik zweet een flink stuk meer, maar ik stink niet meer.
Gelukkig draag ik veel donkere kleding want transpireren is echt bizar.