Nieuw: zeep die meer is dan zeep

Pure liefde voor je huid

Maak kennis met de Refresh Bar: het is een handgemaakte, vegan body wash bar - een handgemaakte, vegan body wash bar - en echt he-le-maal anders dan andere bars. Deze houdt je frish door de bacteriëen te neutraliseren die nare geurtjes veroorzaken, terwijl ie ook voorkoomt dat er nieuwe bij komen. De ideale partner van onze deodorants.

Dit is waarom de Refresh Bar zo goed is

In 8 bullet points:

- Geen normale zeep
- Droogt je huid niet uit
- Handgemaakt
- 100% microplastic-vrij
- Gemaakt in Europa, in Duitsland
- Met supereffectief mircrozilver
- Microbioom-vriendelijk
- Positief lange termijn effect voor je huid.

Ingrediënten

Olea Europaea Fruit Oil, Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Sodium Hydroxide, Glycerin, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Parfum, Zinc PCA, Hydrolyzed, Wheat Protein, Talc, Quillaja Saponaria Wood Extract, Silver, Saponaria Officinalis, Leaf/Root Extract, Sodium, Benzoate, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool

*oils from controlled organic cultivation

Dit vind je niet in de Refresh Bar

- Geen nano-deeltjes, geen microplastics, geen palmolie.
- Geen dierproeven, geen ruwe materialen uit de petroleum industrie
- Geen SLS, geen PEG's, geen azokleurstoffen.
- Geen parabenen, geen siliconen, geen parafines.

Hou van je huid

Op de menselijke huid zit een beschermende laag die bacteriën (microbioom) en vet (lipiden) bevat. Deze laag beschermt je tegen externe factoren en schadelijke bacteriën. Aggressieve zeep en gels halen ook de goede bacteriën we, waardoor chemicaliën de natuurlijke balans van de huid verstoren en de groei van helpende bacteriën belemmeren.

Zo werkt de Refresh Bar

Deze zeep reinigt, houdt je fris en zorgt tegelijkertijd voor de beschermende laag van je huid met natuurlijke oliën, waardoor de pH-balans en je microbioom behouden blijven. In tegenstelling tot gewone zepen past de hoge pH-waarde van deze zeep zich aan naar huidvriendelijke niveaus wanneer je 'm met water gebruikt.

Bovendien bestrijdt de anti-geurtechnologie (ja, technologie) in de zeep geuren door ze onmiddellijk te binden, waardoor onaangename geuren geëlimineerd worden.

Een hart tegen verspilling

Onze Refresh Bars hebben een 'hart'.
Letterlijk. Dit hart is gemaakt van onbehandelde, composteerbare palmbladeren en zit aan het touwtje vast. Hierdoor kan je echt de hele Refresh Bar gebruiken.. Tot aan het aan het allerlaatste kleine snippertje, je schraapt het er zo vanaf. Dat idee krijgen we toen we andere zepen testten. We bleven altijd zitten met zeepresten. Zo zonde!

Teamwork makes the dream work

De Refresh Bar is een natuurlijke boost voor onze deodorants. De reep rekent af met stinkende bacteriën en voorkomt dat er nieuwe ontstaan. Een super efficiënt duo, vinden wij.