Nieuwe formule

Hier is ie dan!

Een beter smeerbare, lichtere en luchtigere nuud. Nog steeds hartstikke effectief, maar een stuk minder dik. De nuud van nu trekt sneller in, en daardoor voel je je nog sneller klaar voor de dag. Kortom, een frisse start. Voor jou en voor onze crème deodorant.

Dit zit er in de nieuwe formule

Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis Seed Oil, Zinc Oxide, Oryza Sativa Bran Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Stearalkonium Bentonite, Hydrogenated Castor Oil, Copernicia Cerifera Cera, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Propylene Carbonate, Silver

Twee nieuwe ingredienten

Onze nieuwe formule introduceert twee nieuwe helden: squalaan (uit olijfolie) en rijstkiemolie - zorgen voor een zijdezachte crème.. Daardoor trekt de crème sneller in, wordt de crème minder vet en wordt je huid beter verzorgd. Twee geweldige ingrediënten die nog meer comfort voor je oksels betekenen.

Waarom een nieuwe formule?

Het merendeel van de nuud-gebruikers gebruikt onze vorige formule al jaren zonder problemen. In enkele zeer zeldzame gevallen (minder dan 0,05%) hebben mensen echter ongemak ervaren, zoals verstopte haarzakjes. Dit gebeurde meestal vooral na te veel nuud smeren, te vaak smeren of aanbrengen op een beschadigde huid. Wij willen dat iedereen blij is met zijn nuud-ervaring, de nieuwe formule helpt daarbij. Minder vettig, beter ademend, meer geluk.

Kom maar op

Harige, gladde, gevoelige, puberale, stinkende, veeleisende, sportende, strenge en zoekende oksels… we gaan jullie weer helemaal blij maken. Fresh armpits worldwide!

vaak gestelde vragen

over onze nieuwe formule
Nieuwe formule

Waarom een nieuwe formule voor nuud?

Soms moet je je afvragen of je het niet nóg beter kunt doen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor alles en iedereen om je heen. En dat moment is voor ons gekomen. Daarom hebben we onze oude formule onder de loep genomen, binnenstebuiten gekeerd, op z'n kop gezet, omgedraaid en verbeterd waar mogelijk.

Deze kritische blik heeft een geweldig resultaat opgeleverd: twee nieuwe ingrediënten - squalaan en rijstkiemolie - zorgen voor een zijdezachte crème. Nog steeds hartstikke effectief, maar een stuk minder dik. Daardoor trekt de crème sneller in, en daardoor voel je je nog sneller klaar voor de dag. Kortom, een frisse start. Voor onze fans en voor onze crème deodorant.

Welke verandering hebben jullie gemaakt aan de formule van nuud's vegan deodorant?

Deze nieuwe formule introduceert twee natuurlijke helden: squalaan (uit olijven) en rijstkiemolie. Beide staan ze erom bekend dat ze een crème veel beter in laten trekken, het vettige gevoel verminderen en de huid ook nog eens verzorgen. Twee fantastische ingrediënten die je oksels nog blijer gaan maken.

Wat zijn de voordelen van de nieuwe formule ten opzichte van de oude samenstelling?

Het doel van de nieuwe formule is de zeldzame gevallen van verstopte haarzakjes of poriën aan te pakken die in feedback van klanten werden genoemd. Door nuud minder vettig te maken, willen we de gebruikerservaring te verbeteren, terwijl de effectiviteit van qua aanpak van zweetgeur behouden blijft.

Wat moet ik doen als mijn huid geïrriteerd raakt?

Iedereen is anders en kan anders reageren op verschillende ingrediënten. Als je huidirritatie ervaart bij het gebruik van nuud deodorantcrème, raden we je aan om te stoppen met gebruik zodra je dit merkt.

Zijn er specifieke gebruiksinstructies of voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de deodorant met de nieuwe formule?

Hoeveel en hoe vaak je smeert verandert niet:
- een druppeltje ter grootte van een erwt per oksel,
- smeer minimaal om de dag.
- En niet direct na het scheren aanbrengen; geef je oksels even de tijd om daarvan te herstellen.
Sowieso, als je okselhuid beschadigd is, moet je even niks smeren, rollen of spuiten. De rust zal ze goed doen. Als je een huidreactie in de oksel hebt, moet je stoppen met smeren totdat je huid weer in zijn natuurlijke staat is.

Is de verpakking van de deodorant ook veranderd met de formule-update?

Op dit moment zijn er geen geplande wijzigingen in de verpakking van onze deodorant. Maar wie weet gebeurd dat wel, dan houden we je op de hoogte. De streepjescode zal overigens wel veranderen en de verpakking zal een duidelijk herkenbaar element krijgen zodat je zeker weet dat er je de nieuwe formule te pakken hebt.

Blijft nuud de oude formule aanbieden aan mensen die 'm willen blijven gebruiken?

Op dit moment ligt onze focus op iedereen blij maken met de verbeterde formule, gebaseerd op de feedback die we hebben ontvangen.

Waarom is de nieuwe formule nog niet beschikbaar in Frankrijk, Spanje en Portugal?

De nieuwe formule heeft met succes de vereiste veiligheidstests in Nederland doorstaan en voldoet aan de standaard EU-productvoorschriften, wat ons in staat stelt om in de meeste van de Europese Unie te verkopen. Sommige landen, zoals Spanje en Frankrijk, kunnen echter aanvullende lokale tests vereisen. Dit zal extra tijd in beslag nemen, waardoor het langer zal duren voordat het nieuwe product op deze markten kan worden geïntroduceerd.

Zijn de vereiste veiligheidsstudies voor de nieuwe formule voltooid?

Ja, de vereiste veiligheidsstudies zijn succesvol afgerond. We delen graag de conclusie van die tests met je. Neem gerust direct contact met ons op voor meer informatie: info@nuud.care."