Geloof in de kracht van de natuur

Zweten is natuurlijk. Sterker nog, zweten is gezond voor je.
Zweet is net zo natuurlijk als alles om ons heen.

En als je iets natuurlijks probeert tegen te houden of in te dammen dan neemt het in kracht toe waardoor je steeds hardere maatregelen moet nemen om het te controleren.

Vrijwel alle deo’s vechten tegen zweet. Met (aluminium) zouten en kunstmatige parfums wordt geprobeerd je oksels geurvrij te houden. Symptoom bestrijding die niet werkt.

Los van volop irritatie, een verstoorde temperatuur- en bacteriehuishouding  onder je oksels, raken afvalstoffen opgesloten in je lijf.

Je kan ook meebewegen met de natuur. Gewoon gezond transpireren terwijl alleen de bacteriën die de onaangename geur verspreiden, worden geneutraliseerd. Dan raakt het klimaat onder je oksels weer in balans. Dat kan met nuud. Een 100% natuurlijke, vegan deo die je gemiddeld maar eens in de 3 dagen hoeft te gebruiken. Het is een crème die snel intrekt, zacht voor je oksels is en blijft zitten als je je doucht of inspant.

Nuud is verpakt in een tube van suikerriet die in doosje van biologische afbreekbaar karton gaat. Dit pakketje komt ook nog eens CO2 neutraal naar je toe.

Kortom, met nuud laat je de natuur haar werk doen. Moeder natuur is namelijk een stuk wijzer dan wij zijn en ze was er al heel veel langer dan dat er geurtjes in spuitbussen worden gestopt.

Nieuwsgierig geworden naar nuud, klik dan op de rode button:

Ik wil nuud