Verander de wereld met je oksels

De wereld verbeteren gaat het beste door een product te maken dat een probleem oplost. 

Zo kwamen wij op een zonnige dag te spreken over een groot en onderschat probleem in onze wereld… Zweet. En alle negatieve gevolgen van dien.

Zweet heeft namelijk heel veel nadelige gevolgen. 

Ten eerste is daar de geur. 

Op zich niet erg als we allemaal op ons eigen onbewoonde eiland zouden wonen maar helaas houden wij ons vooral op in drukke bussen, kantoortuinen en winkelcentra. 

Kortom, midden tussen de soortgenoten.

Waarmee het eerste probleem van zweet ontstaat: schaamte! Immers, niets is zo erg voor een mens als zichzelf ‘ruiken’ of de kans ‘geroken’ te worden.

En daar gaat het pas echt mis. Want de bestrijding van zweetgeur heeft een flinke impact op onze wereld. Miljarden bussen en rollers per jaar gaan er door heen. Miljarden! Die stuk voor stuk  moeten worden gemaakt, getransporteerd en… weggegooid.

En dan. Wat zit er in al die deo’s? Wat hebben die ingrediënten voor impact op onze gezondheid? En op onze leefomgeving?

Als wij dus in één klap al die negatieve gevolgen van zweet wilden oplossen dan moesten we wel met iets heel bijzonders op de proppen komen.

Een deo die ultiem moest zijn in geurbestrijding…  zonder schade te doen aan mens, dier en milieu… zo ecologisch mogelijk verpakt, geproduceerd en verscheept… en tot slot zo aantrekkelijk in gebruik en verschijning dat iedereen het wil hebben.

En tadaa!!! Dat werd Nuud, the carefree deodorant!

Een 100% zorgeloze deo.

Die zo goed zijn werk doet dat je na iedere keer smeren meerdere dagen geur vrij bent (dat kan tot wel zeven dagen aan een stuk zijn).

Smeren? Jazeker, want Nuud gebruikt geen schadelijke drijfgassen. Het is een crème. Die je oksels lekker zorgeloos houdt en niet irriteert omdat er geen zouten in zitten.

Geen zouten? Nee. En ook geen aluminium. En geen parabenen. Helemaal geen chemicaliën trouwens. En ook geen aardolieproducten. 

Nuud is wel vegan zodat je je over dierenleed ook geen zorgen hoeft te maken.

De 10 puur natuurlijke dingen die wel in Nuud zitten (in het kort: micro zilver en ecologische oliën die dat op z'n plek houden), hebben we ook nog weer supergeconcentreerd gemaakt zodat we minder hoeven te produceren en te transporteren. Daarmee past Nuud in een heel klein tubetje.

Waarover jij je geen ook zorgen hoeft te maken omdat ie van rietsuiker is gemaakt. Die tube zit dan weer in een heel mooi vormgegeven doosje van 100% afbreekbaar karton dat we zo, hoppetee, klimaatneutraal, lekker zorgeloos in je brievenbus gooien. 

Zo zijn we in alle opzichten anders dan alle andere deo’s die er bestaan en daarmee willen we de wereld veranderen. Een revolutie. Een deo revolutie. Doe je mee?

Ja!