Zeker Zweten!

Zeker Zweten!

Altijd spannend om met iets nieuws te beginnen natuurlijk. Daar weten wij van Nuud sinds kort van alles van. Het spannendste stuk voor ons is: bevalt Nuud anderen net zo goed als het onszelf bevalt? En nu we de eerste '1.000 oksels' hebben die met Nuud zijn begonnen, krijgen we ook de eerste reacties daarop.

Gelukkig zijn die vrijwel allemaal enthousiast. Pfoeh!!

Wel zijn er ‘nieuwerwetsigheden’ aan Nuud die voor sommigen even wennen zijn. Zo liet Kim weten dat ze voor de zekerheid is begonnen met om de dag te smeren en dat ze nu in het weekend gaat proberen om meerdere dagen niet te smeren. Zo komt Kim er achter wat voor haar de ideale frequentie is om aan te brengen. Zet ‘m op Kim, we zijn benieuwd!

Michiel liet weten dat hij met Nuud niet ‘stonk’ maar wat meer ging transpireren. Nou werkt Michiel in de bouw en is hij bovendien een flinke aanpakker, dus dat er gezweet wordt is logisch. Maar ook als je minder fysiek werk verricht, is transpireren heel belangrijk.

Veel reguliere deo's blokkeren transpiratievocht. Waarom zou je dat niet moeten willen? 

Transpireren doe je over je hele lichaam. Het is een lichaamseigen functie die direct verband houdt met je interne temperatuurhuishouding. Wordt je lichaam te warm, dan krijgen je poriën te horen dat ze vloeistof moeten afscheiden. Dit dunne laagje water verdampt en zo blijft je lichaam op een gezonde temperatuur.
Daarnaast zorgt transpiratie voor het afvoeren van de afvalstoffen uit je lijf. Ook super belangrijk!

Dus Nuud zet je oksels niet dicht en voorkomt dus niet dat je transpireert? Wat doet Nuud dan wel?

Nuud zorgt allereerst dat je niet stinkt als je transpireert. De microzilver in Nuud neutraliseert de bacteriën die de geur veroorzaken en de Chinese bergklei in Nuud absorbeert een deel van het transpiratievocht. Dus als je Nuud gebruikt en je transpireert veel, zorg dat je dan luchtige, katoenen kleding draagt waardoor je sowieso minder transpireert. Verder doet Nuud dan gewoon wat Nuud doen moet. Zorgen dat jij je niet hoeft te schamen voor je transpiratiegeur!

Via deze link kom je trouwens terecht bij een uitgebreide omschrijving hoe je Nuud het beste kunt gebruiken.

Met Nuud ben je met iets heel nieuws begonnen en daarom gaat het voortaan ook een beetje anders. Veel plezier met ontdekken!

Maak er een fijne dag van!

X

Terug naar blog