Voor iedereen met minstens één oksel

Voor iedereen met minstens één oksel
Vanaf het begin wilden we de één-deo-voor-iedereen zijn. Iedereen met minstens 1 oksel om precies te zijn. Fresh armpits worldwide is niet voor niets onze lijfspreuk.

Daarom is nuud geurvrij.
Doe lekker een extra spraytje van je favoriete parfum op als je dat nodig vindt. Of doe een druppeltje essentiële olie op je erwtje nuud, kan ook. Wij vinden dat deo zweetgeur moet bestrijden en niet iets moet maskeren met parfum.

Daarom is nuud vegan.
Geen dierenleed, geen ingrediënten die niet natuurlijk zijn. Simpel. Die dingen zijn ook helemaal niet nodig om een goede deodorant te maken.

Daarom bevat nuud geen overbodige ingrediënten
Nuud bestaat uit 10 ingrediënten, niet meer, niet minder. Precies goed om een effectieve deodorant te maken die je dagenlang fris houdt.

Daarom bevat nuud geen nanodeeltjes.
Je gebruikt een deo óp je lijf, je wil dan niet dat er iets je lichaam binnendringt. Dus geen nano-deeltjes in nuud.

Daarom bevat nuud geen microplastics
Deodorant gebruik je voor jezelf, niet om de planeet er mee lastig te vallen. Dus met nuud lever je geen onnodige bijdrage aan de plastic soup, onze tubes zijn daarom tubes van bioplastic uit suikerriet.

Daarom is nuud zo effectief
Dus, puber met oksels die ineens enorm gaan ruiken, super fanatieke voetballer, bedreven bankhanger, semi-professionele zwemmer, vrouw in de overgang, man die altijd te veel kleren draagt…nuud werkt ook voor jou.

Daarom hebben we de Magic Cap
En mocht je nou ondanks al die voordelen van nuud echt geen zin hebben om met je vingers te smeren, hebben we ook nog de Magic Cap. Deze slimme dop maakt een stick van onze tube.