Totaal schaamteloos

Totaal schaamteloos

Een mens tussen andere mensen. Dat zijn we allemaal. Iedereen anders en origineel. Echter hoe we onszelf zien is vaak door de ogen van de anderen. Zie ik er goed uit? Val ik uit de toon? Ben ik goed genoeg? Vragen waar we (onbewust) naar handelen. 

Wat we proberen te verbloemen zijn onze onaangename kanten. Lichaamsgeur voorop. Sterker nog, we doen er alles aan om dat te voorkomen. We verstoppen onszelf, blokkeren onze poriën en maskeren onaangename geurtjes met liters geurstoffen, spray en parfum.

Nuud wil juist dat ieder lichaam vrij kan ademen zonder zich te hoeven schamen. Daarom maskeren we geen geurtjes maar voorkomen we die. Dus in Nuud geen parfums, kunstmatige geurstoffen, blokkerende (aluminium)zouten of vage chemicaliën. Slechts 10 natuurlijke ingrediënten die ‘all the magic’ in Nuud verzorgen. Revolutionair en super effectief.  

Daarnaast willen we dat iemand die Nuud gebruikt, zich niet hoeft te schamen voor de gevolgen van zijn of haar deo gebruik. 

Dus is Nuud 100% onschadelijk. Vrij van drijfgassen. Vegan en super geconcentreerd (= minder productie en distributie). 

Wil jij je ook niet schamen? Bestel dan je tube(s) Nuud voor jezelf en de hele familie. Dan komt de bioplastic tube van suikerriet, klimaatneutraal in no time naar je toe.

Wij zijn blij met je.

Maak er een mooie dag van.

X
 
#freeyourarmpits #jointhedeorevolution #meetmyferomones

Terug naar blog