Nuud does Costa Rica

Nuud does Costa Rica
Laura Mensingh ging naar Costa Rica en testte de werkzaamheid van Nuud eens flink aldaar. Dat leverde een review op die we graag nog wat meer aandacht geven:

Hi team Nuud – Ik heb sinds december jl. door Costa Rica getrokken en ben net weer terug in NL. Dat was n mooie periode om jullie product te testen.

1. In CR was de buitentemperatuur 20-27 graden met een luchtvochtigheid varierend van 40-90%. Ik heb veel tijd doorgebracht in t regenwoud en in cloud forest. Overdag heb ik vaak actieve dingen gedaan als hiken, kayakken en raften. Om de twee dagen werd het wel nodig om Nuud opnieuw op te brengen.

2. Onder dezelfde weersomstandigheden zonder activiteiten – rustig wandelen in CR ofzo – moest ik eveneens Nuud om de twee dagen opnieuw aanbrengen. Type activiteit maakt bij mij blijkbaar niets uit voor het effect van Nuud.

3. Op kantoor in NL – waar ik de hele dag in de airco zit – kan t om de 3 dagen. Lijkt er op dat de omgevingstemperatuur van belang is.

Voorheen gebruikte ik 8×4 en moest ik halverwege de dag mn oksels reinigen en opnieuw spuiten. Is nu dus niet nodig.

Eindoordeel
A. Ik ben hartstikke tevreden omdat ik in ieder geval 2 dagen fris ben.
B. De kleine verpakking is handig omdat deze binnen de norm handbagage valt (ik neem zelden ruimbagage mee als ik vlieg).
C. Jullie geven aan dat Nuud geen schadelijke producten voor mijn huid bevat wat natuurlijk altijd goed is.
D. En heel fijn dat t geurneutraal is!
E. Ik heb de tube nu 6 weken in gebruik en het is nog niet leeg.

Andere artikelen