Nieuw van nuud: zeep die geen zeep is

Nieuw van nuud: zeep die geen zeep is

Een vegan solid soap, maar dan he-le-maal anders. Een bar die je fris houdt omdat het bacteriën die geur veroorzaken neutraliseert én voorkomt dat er nieuwe bijkomen. De perfecte pas-de-deux met onze anti-odorant dus. Test jij ‘m als eerste? Het enige wat we van je vragen is dat je laat weten of je er blij van wordt. We hebben er 5000 laten maken, dus kom maar op.

Dingen die we graag vertellen over de bar:

Meer frisheid

Wij hebben er natuurlijk al weken mee gedoucht en wij voelen ons echt frisser met de Refresh Bar. Tuurlijk, dat moet jezelf ervaren. Maar we hebben niet voor niets zo lang met een zeep gewacht; we wilden iets dat écht beter werkt dan gewone zeep. Je kunt er je hele lijf mee wassen maar wij beginnen in ieder geval zelf altijd bij onze oksels.

Het hart #zerowaste

Onze Refresh Bar heeft een ‘hart’. Letterlijk. Dat hart zit vast aan het touwtje en is gemaakt van palmbladeren. Het zorgt ervoor dat je de zeep helemaal op kunt gebruiken; je kunt immers de laatste beetjes zo van deze kern halen. We zagen vaak dat toen we andere solid soaps aan het proberen waren, dat je altijd met zeepresten blijft zitten. Zonde!

Composteerbaar

Het hart en het touwtje zijn composteerbaar. Nog minder impact op de planeet dus! Sowieso zit er niets naars of raars in de Refresh Bar.

Teamwork makes the dream work

De Refresh Bar is de natuurlijke power up voor onze anti-odorant. De Bar gaat óók achter de stinkende bacteriën aan en voorkomt óók de vorming ervan. Een super effectief team dus.

Voor dagelijks gebruik

Zeep is niet per sé goed voor je huid. In nuud zit daarom niets wat je huid laat uitdrogen. Sterker, de oliën in de Refresh Bar verzorgen je huid en je kunt ‘m daardoor zonder problemen dagelijks gebruiken.

Ingrediënten

Olea Europaea Fruit Oil*

Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil*

Sodium Hydroxide

Glycerin

Carthamus Tinctorius Seed Oil*

Parfum

Zinc PCA

Hydrolyzed Wheat Protein

Talc

Quillaja Saponaria Wood Extract

Silver

Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract

Sodium Benzoate

Phenoxyethanol

Limonene Linalool

* oils from controlled organic cultivation

Het ruikt naar...

Wij kwam qua geur van der Refresh Bar hier op uit Lente-ochtend-in-een-bloementuin-met-een-vleugje-olijfolie-en-zoethout. Een beetje te lang. Voor de beste beschrijving van de geur van onze Refresh Bar hebben we daarom iets leuks: een jaarvoorraad Refresh Bars gratis. Voor jezelf of om uit te delen. Bestel een Refresh Bar en zet je neus aan.

Terug naar blog