Is Nuud duur?

Is Nuud duur?

Alles heeft een prijs.

Dat staat vast.

De prijs van Nuud is gebaseerd op de kosten die we maken om het te produceren, te verkopen en te distribueren. Daarin maakt Nuud keuzes. Keuzes met betrekking tot de werking van Nuud, de gezondheid van mensen en de effecten op het milieu.

Zo kiezen wij er voor om natuurlijk microzilver te gebruiken. Dat komt de werkzaamheid ten goede en is niet schadelijk voor het milieu maar… wel 1000! keer zo duurder dan reguliere ingrediënten.

Ook in de verpakking en distributie kiezen we voor de minder goedkope optie. Daarom is onze tube van suikerriet, zijn de doosjes van 100% afbreekbaar karton en distribueren wij klimaatneutraal.

Daarbij hebben we er voor gekozen om een supergeconcentreerd product te maken. Want hoe geconcentreerder het product hoe minder er van gemaakt hoeft te worden, verpakt hoeft te worden en vervoerd hoeft te worden.

Gelukkig heeft supergeconcentreerd nog meer voordelen. Je hoeft er veel minder van te gebruiken! Gemiddeld gebruiken onze gebruikers Nuud maar eens in de drie dagen.

Dus doet de gemiddelde gebruiker zo’n zes weken met een tube en dat is dan eigenlijk- best-wel-weer-heel-erg-super-voordelig.

Tot slot kunnen we beloven dat we er naar streven om goedkoper te worden door te groeien. Nu zijn we nog een ieniemienie deo bedrijf dus is alles relatief duur maar als we straks groter zijn en meer Nuud kunnen maken, worden we ook steeds voordeliger…

Dus wil je echt dat Nuud goedkoper wordt?!

DAN MOET JE HIER KLIKKEN ;-)

Maak er een fijne dag van.

X


Andere artikelen