Hoera! 100.000 oksels!

Hoera! 100.000 oksels!

Alle negatieve bijwerkingen van deodorant oplossen met... een deodorant. Dat was ons plan een jaar geleden. Want wij hadden ons bedacht dat er dan weliswaar allerlei nadelen aan deodorant gebruik kleven, deodoranten uitbannen zou nooit gaan lukken.

We zijn als mens nou eenmaal als de dood voor de neus van de ander.

Wij moesten dus met een deodorant komen die heel erg goed zijn werk deed zonder negatieve bijwerkingen.

De bijwerkingen van ingredienten met een twijfelachtige reputatie. Waar we de oorsprong niet van kennen of waarvan de gevolgen voor je lijf niet 100% zeker zijn. Of stoffen die schadelijk zouden kunnen zijn voor de planeet, voor dieren of voor de mensen die ze moeten delven.

Stoffen zoals aluminium, parabenen. laureth 4, palmolie en petrolaten... Allemaal spullen die je heel vaak aantreft in deodorant maar die er volgens Nuud niet in thuis horen.

En dan nog zo’n bijwerking: wat te denken van de immense hoeveelheid lege rollers en bussen waar al die deodorant in verpakt zit?

Of wat te denken van die indringende geuren? De drijfgassen?

Enfin, uiteindelijk hebben we met deze punten in het achterhoofd, vallend en opstaand Nuud ontwikkelt. Een 100% natuurlijke, supergeconcentreerde vegan deo die zo bizar goed zijn werk doet dat mensen gemiddeld 6 weken doen met een 15 ml tubetje.

Gemaakt van suikerriet overigens, zodat het ietsiepietsie energie dat de productie en distributie van zo’n klein tubetje deodorant kost, ook maar heel weinig impact heeft als afval aan het eind.

Kortom, een deo die ons blij maakte.

Onze (gevoelige) oksels blij, onze neuzen blij, de planeet blij en de neuzen van onze partners blij. Wij dus heel blij.

Maar ja, vijf enthousiaste bedenkers zegt nog helemaal niks. We moesten groeien om het te bewijzen. Bij 100 blije oksels begon het er op te lijken, 1000 blije oksels was vertrouwenwekkend te noemen, 10.000 blije oksels een geslaagde test, 50.000 blije oksels het begin van een revolutie maar nu bij 100.000 blije oksels mag de vlag uit en zijn we trots!

100.000 oksels gebruiken inmiddels Nuud. Een deo zonder de nadelen van deo.

En voor ons het onomstotelijke bewijs dat het kan: de wereld veranderen met je oksels!

Maak er een fijne dag van.

X