Hoe in hemelsnaam?

Hoe in hemelsnaam?
Hoe is het in hemelsnaam mogelijk om iets te maken dat veel effectiever is dan welke deodorant dan ook en tegelijkertijd vele malen onschuldiger?

Nou, dat is eigenlijk best wel simpel (maar toch ook magisch): nuud bevat Micro Zilver. En Micro Zilver is super effectief in het neutraliseren van de bacterie die zweetgeur veroorzaakt.

Heel anders dan deodorants gebruikt nuud dus geen (aluminium)zouten die de zweetklieren blokkeren en je huid irriteren… nee, wij laten je oksels lekker fris ademen zonder dat ze stinken naar zweet! En dat dan voor een paar dagen op rij.

Dagen?! Jup, dagen. Want dankzij nuud’s negen andere puur, natuurlijke ingrediënten blijft het Micro Zilver gewoon lekker zitten waar het zijn werk moet doen. In je oksels.

Zelfs als je veel transpireert, sport, douchet of zwemt: de oliën in nuud zijn water- en transpiratie proof dus het is niet nodig om het iedere dag opnieuw aan te brengen. Natuurlijk krijg je de nuud wel weg als je stevig boent maar dan ben je na een keertje aanbrengen, huppetee, weer goed voor dagenlang frisse oksels.

We hebben overigens van veel nuud fans terug gehoord dat nuud ook heel goed werkt op andere plekken waar onprettige luchtjes neigen op te duiken (zoals bij voeten en onder borsten).

Ondertussen revitaliseert nuud je bacterie huishouding waardoor het soms even duurt voordat nuud optimaal werkt. Echter, is iedereen het er wel over eens: hoe langer je nuud gebruikt, hoe beter het werkt. Gemiddeld smeren nuud gebruikers een keer in de drie dagen en de bofkonten zelfs maar een keer in de week!

Hoe je in hemelsnaam aan nuud kan komen? Klik op deze link en wij sturen je de tube van suikerriet in een 100% afbreekbaar kartonnen doosje CO2 neutraal naar je op. Waar je dan ook maar woont in de wereld.

Andere artikelen