Gezondheid vraagt tijd!

Gezondheid vraagt tijd!

In dit artikel van Women’s Health lees je de ontdekkingsreis van iemand die is ‘omgeschakeld’ van reguliere deo naar een natuurlijk alternatief.

Heel interessant voor iedereen die net met Nuud is begonnen. Zeker als je bedenkt dat de schrijfster weliswaar gestopt is met haar oude deo maar helaas nog geen gebruik kon maken van de revolutionaire eigenschappen die wel in jouw Nuud zitten!

Daarnaast is ook bekend dat iemand die gewoon ‘vrijuit’ kan transpireren op termijn niet meer maar juist minder gaat transpireren.
En wist je trouwens dat transpiratie die niet onder je oksels het lichaam kan verlaten op zoek naar andere plekken voor een uitweg (zweetvoeten!). Enfin, transpireren is dus goed voor je maar stinken natuurlijk wil natuurlijk niemand.

Dat is dan ook de belofte van Nuud.

Wij beloven instant (meerdere dagen geurvrij) ondanks het feit dat je wel blijft transpireren. En we beloven dat je na een detox periode nadrukkelijk minder gaat transpireren. Dat je geen ‘gele vlekken’ in je kleding krijgt. Terwijl je ondertussen op geen enkele wijze schade toebrengt aan je lijf!

De lengte van jouw detox periode hangt logischerwijze samen met de intensiteit van je voormalige deo gebruik. Er is wel wat doorzetten vereist.

Daarom hebben we hier wat tips and tricks voor nieuwe gebruikers op een rij gezet.

We adviseren je om in het begin te smeren met een korte interval en het van daaruit op te rekken naar de tussenperiode die voor jou ideaal is. Op die manier kan je jezelf in ieder geval zeker voelen. Een andere eigenschap van Nuud is dat het geurloos is. Sommige mensen vinden dat lastig omdat ze zich zeker voelen zolang ze de vertrouwde geur ruiken van hun deo.

Ook tegen die mensen willen we zeggen: hou vol! Je feromonen (je eigen unieke geur) blijken uit onderzoek echt vele malen aantrekkelijker dan die kunstmatige walm uit een roller of een spuitbus.

Daarnaast zou je natuurlijk ook een beetje geurende olie, een goed parfum of goede aftershave kunnen kiezen om een ‘prettige’ geur te verspreiden.

Dat het volhouden in deze overgangsperiode zijn vruchten afwerpt, wisten we natuurlijk zelf al. Maar daarnaast krijgen we sinds een week  steeds meer bevestiging van gebruikers van het eerste uur dat het echt klopt.

Nuud: een beetje anders en even wennen maar zeer geliefd als je het eenmaal goed kent. Zo zien we het graag! Liever langzaam aan een goede relatie dan gehaast een oppervlakkige.

Dus dankjewel voor het vertrouwen, laat het ons weten als je vragen hebt.

Maak er een mooie dag van!

X


Andere artikelen