Gebruik geen deo meer!

Gebruik geen deo meer!

Voor de planeet en alles dat er op leeft - kap met die zooi!

Er kleven heel veel nadelen aan deodorant gebruik.

Om te beginnen werkt het matig. Zelfs met de sterkste sprays ruik je binnen een paar uur weer naar natte hond met een mix van dooie bloemen.

Ten tweede verstopt het je poriën, raakt je temperatuurhuishouding in de war en raken oksels geïrriteerd.

Ten derde zitten er vaak allerlei belastende ingrediënten in: van aluminium tot parabenen en van chemische geurstoffen, drijfgassen tot alcohol en petroleum. Dat moet allemaal gedolven, verwerkt, gerafineerd en bewerkt worden.

Ten vierde al die verpakkingen! Stel je eens voor al die bussen, busjes, rollers, plastic omhulsels, etiketten en ga zo maar door.

Ten vijfde al die gele, witte en uitgeslagen vlekken in je kleding. Niet te doen! Kortom, stoppen met deo is de oplossing! Of… je begint met Nuud. ❤️

Want Nuud is de oplossing voor alle nadelen van deodorant. Nuud is een 100% natuurlijke creme die de geur van zweet bestrijd als geen ander en je ondertussen gezond laat transpireren. Nuud is zo effectief dat je er (gemiddeld) om de drie dagen maar een ieniemienie beetje van nodig hebt.

Nuud is namelijk super geconcentreerd. Dus minder grondstof, minder productie en minder distributie. Nuud is vegan en bestaat uit slechts 10 natuurlijke ingrediënten!

Nuud is verpakt in een tube van suikerriet en wordt CO2 neutraal verstuurd in een doosje van 100% afbreekbaar karton.

En Nuud bevat geen zouten… Dus geen vlekken in je kleding of anderszins irritatie ;-)

Dus lieve mensen. Stop met deo. Begin met Nuud.

X


Andere artikelen