500.000 oksels veranderen de wereld!

500.000 oksels veranderen de wereld!

 

Een half miljoen! Daar zijn we natuurlijk ultra-trots op.  Een half miljoen oksels zo fris als een kudde ijsklontjes op wintersport. Toen we begonnen met nuud wilden we graag de wereld een beetje mooier maken door de deodorant-industrie en het gebruik van deo positief te veranderen. 

 

Maar of dat dan lukt, moet je maar afwachten. Oksels zijn veeleisende wezentjes. Die neem je niet in de maling met een matig product.  Met jeuk, irritatie, of (het allerergst) een uiterst onaangename geur laten ze je meteen weten als het mis is. Dan kun je nog zo je best doen om het zo planeetvriendelijk mogelijk te maken, ze draaien zich om en je ziet ze nooit meer terug. Terecht. Want iedereen wil heus wel de wereld redden maar niet ruikend als de sportsokken van een Schotse Rugbyspeler.

 

Dus we zijn blij dat we al 500.000 oksels aan boord hebben. Zij zijn voor ons het bewijs dat het kan. Fris ruiken zonder chemicaliën, drijfgas, kunstmatige geurstoffen,  aluminium(zouten) of petroleum. 

Gewoon lekker vegan met maar 10 natuurlijke ingrediënten. 

 

Wat ook zo fijn is: we horen dat mensen heeeeel erg lang doen met ons piepkleine suikerriet tubetje van recyclebaar bioplastic. Dat betekent dus minder productie, minder verpakking en minder transport. Langzaam maar zeker begint de deo-revolutie echt zijn vruchten af te werpen. 

 

Daarbij zijn wij natuurlijk heel erg dankbaar voor alle dappere oksels die ons als eerste wilden uitproberen, die ons nuttige tips gaven, collega-oksels overtuigden en onze socialmediakanalen vulden met positieve reviews.

 

We hebben iets moois in gang gezet met zijn allen. Laten we een einde maken aan alle negatieve gevolgen van regulier deo-gebruik.

 

Oksel voor oksel op naar het miljoen.

 

Maak er een mooie dag van!

nuud