3-7 dagen effectief!?
Je doucht toch elke dag!?

3-7 dagen effectief!? <br>Je doucht toch elke dag!?
Nuud werkt gemiddeld drie dagen. En na ruim zes jaar en meer dan 3.000.0000 blije oksels weten we ook dat er genoeg mensen zijn maar één keer per week hoeven te smeren. De geluksvogels. Alhoewel, nuud werkt steeds beter hoe langer je het gebruikt. Je kunt gewoon nog een geluksvogel worden!

Maar hoe kan nuud zo effectief zijn? Dan moet we naar de ingrediënten kijken. Dat zijn er maar tien: 1 daarvan (microzilver) zorgt voor het effectief bestrijden van okselgeur, de rest maakt het een lekkere smeerbare crème die ook nog de microzilver op z’n plek houdt.

Er zitten geen nanodeeltjes in nuud, dus er gaat niks je lichaam in. Daar komt dus bovenop dat de oliën in nuud die zweetgeurbestrijders zo goed op hun plek weten te houden. DIe kunnen extra lang hun werk blijven doen. Overigens zonder je poriën dicht te smeren. Want zweten is op zich hartstikke gezond voor je.

Of je nou gaat joggen, pingpongen, tennissen, handballen, kruisboogschieten, extatisch dansen, rennen voor de trein, lastige meetings pakt en daarna gaat douchen…je erwtje nuud blijft z’n werk doen. Tot je nuud niet meer werkt. Dan moet je opnieuw smeren.

Hoe lang nuud werkt ligt aan jouw lijf. Het is echt per persoon verschillend. Het ene setje oksels vraagt meer van het microzilver dan een ander duo.

Tip: met onze Timey kun je trouwens heel makkelijk zien wanneer je weer moet smeren.

Andere artikelen