250.000 oksels zijn goed bezig!

250.000 oksels zijn goed bezig!

Lieve, lieve eerste 250.000 oksels die voor Nuud kozen. Wat houden we veel van jullie!

Met jullie hebben we een mijlpaal behaald. Onze missie: deodorant gebruik dat onschuldig is voor de planeet en al haar bewoners, begint serieus vorm te krijgen.

Jullie helpen door je keuze actief mee om een eind te maken aan alle negatieve bijwerkingen van deodorant gebruik. 

Om te beginnen. Met jullie keuze voor Nuud zijn jullie structureel veel minder deo gaan gebruiken. Nuud is namelijk super geconcentreerd en super effectief.

Ons ieniemienie tubetje van 15 ml bevat namelijk genoeg Nuud om gemiddeld acht weken geurvrij te leven. 

Gewoon een ietsiepietsie Nuud iedere drie dagen (gemiddeld) en je kunt ertegenaan. Of je nou werkt, sport, slaapt douchet of baddert.

Als je dat nou vergelijkt met gewone deo… stel je dan eens voor hoeveel productie, verpakking en transport je bespaart met de keuze die je voor Nuud hebt gemaakt.

Ten tweede is je keuze sowieso veel milieuvriendelijker omdat er in Nuud geen vage chemische ingrediënten zitten. Geen aluminium, geen parabenen, geen zouten, geen geurstoffen, geen alcohol...

Slechts 10, 100% natuurlijke ingrediënten doen al dat fantastische werk in Nuud.

En omdat Nuud volledig natuurlijk is, is het ook gegarandeerd onschuldig voor je lichaam. Veel van jullie, eerste 250.000 oksels, zijn verlost van irritatie, plekjes, vlekken en allergische reacties. Jullie zijn allemaal weer blij. En wij dus ook!

Ook hebben jullie met Nuud een keuze gemaakt voor Veganistisch. Niet alleen vet hip maar ook een mega bijdrage aan dierenwelzijn. Dankjewel!

Tot slot zijn jullie ook heel goed bezig om jullie impact op de afvalberg flink te verkleinen. Nuud doet er namelijk alles aan om haar verpakkingen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Zo is onze tube gemaakt van rietsuiker en het karton dat we gebruiken 100% afbreekbaar.

Dus super lieve 250.000 oksels, dank jullie wel dat jullie Nuud hebben gekozen en gebruik alsjeblieft al je okselkracht om andere oksels te inspireren.

Maak er een mooie dag van!

X


Andere artikelen